Tramp pozvao birače da podrže republikance: Sve što smo postigli je u igri

Izvor: Beta, 06.Nov.2018, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp pozvao birače da podrže republikance: Sve što smo postigli je u igri

Američki predsednik Donald Tramp pozvao je birače da danas na izborima za Kongres podrže Republikansku partiju."Sve što smo postigli sutra je u igri", rekao je sinoć Tramp na poslednjem predizbornom skupu.Kako navodi Bi-Bi-Si (BBC), izbori za Kongres na polovini predsedničkog mandata smatraju se referendumom o administraciji.Očekuje se da će odziv biti veliki.Amerikanci danas biraju svih 435 članova Predstavničkog doma Kongresa i trećinu članova Senata, guvernere i parlamente većine saveznih država.Istorija je na strani demokrata - stranka aktuelnog predsednika uglavnom gubi izbore za Kongres na sredini njegovog prvog mandata, a i ankete su tokom većeg dela 2018. godine davale prednost Demokratskoj stranci.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAMPOVA POSLEDNJA PORUKA AMERIKANCIMA PRED IZBORE: Sve što smo postigli je na kocki! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 06.Nov.2018

Američki predsednik Donald Tramp dao je svoju poslednju ponudu glasačima koji podržavaju Republikansku partiju, veče uoči izbora za Kongres.

Nastavak na Kurir...

Tramp traži podršku birača: Sve što smo postigli je u igri

Izvor: N1 televizija, 06.Nov.2018

Američki predsednik Donald Tramp pozvao je birače da na izborima za Kongres podrže Republikansku partiju..."Sve što smo postigli je u igri", rekao je Tramp na poslednjem predizbornom skupu...Kako navodi BBC, izbori za Kongres na polovini predsedničkog mandata smatraju se referendumom o administraciji....

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.