Izvor: RuskaRec.ru, 22.Feb.2017, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bela kuća saopštila da Tramp želi dil sa Rusijom

Tramp je jasno rekao da ukoliko bude mogao da postigne dogovor sa Rusijom, što je bezuspešno pokušavalo nekoliko prethodnih administracija, on će to i učiniti, a ukoliko ne bude mogao neće učiniti. Ipak, on će pokušati, rekao je Spajser, primetivši da na pozitivan ishod dogovora ukazuje činjenica da je Tramp uspešan biznismen i pregovarač, prenosi agencija Lenta.  Kako je Spajser rekao, ukoliko Vašngton i Moskva pronađu zajednički jezik u pogledu uništenja terorističke organizacije >> Pročitaj celu vest na sajtu RuskaRec.ru << Islamska država i ekonomskih interesa, dogovor će biti postignut. „Nastavićemo da radimo na tome sa Rusijom. Ukoliko je to u interesu SAD, Tramp će postići dogovor", dodao je Spajser.

Nastavak na RuskaRec.ru...






Povezane vesti

Bela kuća saopštila da Tramp želi dil sa Rusijom

Izvor: RuskaRec.ru, 22.Feb.2017

„Tramp je jasno rekao da ukoliko bude uspeo da postigne dogovor sa Rusijom, što je pokušavalo nekoliko prethodnih američkih administracija, on će to i učiniti, a ukoliko ne bude uspeo neće učiniti. Ipak, on će pokušati", rekao je Spajser, primetivši da na pozitivan ishod dogovora ukazuje...

Nastavak na RuskaRec.ru...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RuskaRec.ru. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RuskaRec.ru. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.