Izvor: Blic, 15.Jun.2018, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: FBI je bio PRISTRASAN prema meni

Američki predsednik Donald Tramp ocenio je da izveštaj generalnog inspektora Sekretarijata za pravosuđe, o istrazi kandidatkinje Demokratske stranke Hilari Klinton zbog upotrebe privatnog servera za elektronsku poštu, pokazuje da je FBI "na visokom nivou" bio pristrasan prema Trampu i da je "pravio planove protiv njegovog izbora" za predsednika.
Pogledaj vesti o: Hilari Klinton

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tramp: FBI bio pristrasan prema meni

Izvor: Večernje novosti, 15.Jun.2018

Američki predsedniku intervjuu za emisiju "Foks end frends" rekao da je izveštaj generalnog inspektorata bio "najoštriji splet okolnosti koji je ikada video" Američki predsednik Donald Tramp ocenio je da izveštaj generalnog inspektora Sekretarijata za pravosuđe, o istrazi kandidatkinje...

Nastavak na Večernje novosti...

TRAMP OSUO PALJBU PO FBI: Oni su kovali zaveru protiv mog izbora za predsednika, a Komi je bio kolovođa te jazbine lopova

Izvor: Kurir, 16.Jun.2018, 08:34

Američki predsednik Donald Tramp osporio je izveštaj Ministarstva pravde SAD da bivš direktor FBI Džejms Komi nije imao politički motivisan odnos prema istrazi o mejlovima Hilari Klinton.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.