Tramp: FBI bio pristrasan prema meni

Izvor: Večernje novosti, 15.Jun.2018, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: FBI bio pristrasan prema meni

Američki predsedniku intervjuu za emisiju "Foks end frends" rekao da je izveštaj generalnog inspektorata bio "najoštriji splet okolnosti koji je ikada video" Američki predsednik Donald Tramp ocenio je da izveštaj generalnog inspektora Sekretarijata za pravosuđe, o istrazi kandidatkinje Demokratske stranke Hilari Klinton zbog upotrebe >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << privatnog servera za elektronsku poštu, pokazuje da je FBI "na visokom nivou" bio pristrasan prema Trampu i da je "pravio planove protiv njegovog izbora" za predsednika.Pročitajte još: Tramp uveo tarife na kinesku robu vrednu 50 milijardi dolara, Peking odmah uzvratioOn je u intervjuu za emisiju "Foks end frends" rekao da je izveštaj bio "najoštriji splet okolnosti koji je ikada video", prenosi AP.Iako izveštaj generalnog inspektorata nanosi štetu FBI i bivšem direktoru Džejmsu Komiju, ne podržava Trampove navode da su političke preferencije uticale na vođenje istrage o mejlovima njegovog demokratskog predsedničkog rivala."Krajnji rezultat je pogrešan. Bilo je totalne pristrasnosti", rekao je Tramp u intervjuu.On je dodao i da je bivši direktor FBI Džejms Komi bio glavni lider "te lopovske jazbine", kao i da je bio kriminalac.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Tramp: FBI bio pristrasan prema meni

Izvor: RTS, 15.Jun.2018

Američki predsednik Donald Tramp smatra da je FBI "na visokom nivou" bio pristrasan prema njemu i da je "pravio planove" protiv njegovog izbora - što, ističe, pokazuje izveštaj generalnog inspektora Sekretarijata za pravosuđe o istrazi kandidatkinje Demokratske stranke Hilari Klinton zbog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.