Senat odobrio nove sankcije Rusiji, Iranu i Severnoj Koreji

Izvor: BKTV News, 28.Jul.2017, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senat odobrio nove sankcije Rusiji, Iranu i Severnoj Koreji

Velikom većinom glasova američki Senat je sinoć odobrio uvođenje novih sankcija Rusiji, Iranu i Severnoj Koreji.  

Senatori su izglasali zakon o sankcijama uprkos primedbama koje je prema njemu imao američki predsednik Donald Tramp, navodi Rojters.

Nove mere usvojene su sa 98 glasova "za" i samo dva "protiv", zahvaljujući ogromnoj podršci i demokrata i Trampovih republikanaca.

Sankcije >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << su već ranije odobrene u Predstavničkom domu američkog Kongresa, uz 419 glasova "za" i tri "protiv".

Zakon će sada biti upućen Beloj kući, gde će ga Tramp ili potpisati ili staviti veto.

Premijer Švedske odlučio da rekonstruiše vladu zbog skandala!

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Nacrt zakona o sankcijama Rusiji stigao u Belu kuću, Tramp na potezu

Izvor: RTS, 28.Jul.2017

Bela kuća je primila nacrt zakona o sankcijama protiv Rusije na koji predsednik Donald Tramp sada treba da stavi potpis ili veto. . Izvor iz američke vlade rekao je za AFP da je predlog zakona stigao u Belu kuću u 1.53 posle...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.