Prvi susret Putina i Trampa, palo istorijsko rukovanje

Izvor: Prva.rs, 07.Jul.2017, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi susret Putina i Trampa, palo istorijsko rukovanje

"Oni su se rukovali i rekli jedan drugom da će se sastati odvojeno nešto kasnije", izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov, prenosi AFP.
Američki predsednik Donald Tramp ćaskao je sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel i britanskom premijerkom Terezom Mej na samitu G20 u Hamburgu, tokom diskusije o borbi protiv terorizma.
Merkelova i Tramp sedeli su jedno pored drugog i razmenili pozdrave na otvaranju diskusije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << a primećeno je i da je ćaskao i sa Terezom Mej koja je sedela odmah sa njegove leve strane, prenosi AP.
Predsednik Rusije Vladimir Putin sedeo je nekoliko mesta dalje.
Nemačka kancelarka Angela Merkel dočekala je zvaničnike na početku samita G20.
U Hamburgu inače i dalje traju protesti. Demonstranti su opkolili hotel u kom se nalazi prva dama SAD Melanija Tramp.
Prema novim informacijama, povređeno je 159 policajaca, a uhapšeno je 45 osoba.

Izvor: tanjug
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Tramp i Putin o Siriji, Ukrajini, terorizmu

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jul.2017

HAMBURG - Predsjednici Rusije Vladimir Putin i SAD Donald Tramp razgovarali su u Hamburgu o krizi u Siriji i Ukrajini, zajedničkoj borbi protiv terorizma, kao i o drugim bilateralnim pitanjima...Tramp je rekao novinarima da je sa Putinom razgovarao o brojnim pitanjima i da je sastanak dobro prošao,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.