Donald Tramp kritikovao dodelu Oskara, dotakao se i voditelja

Izvor: B92, 11.Mar.2024, 14:33

Donald Tramp kritikovao dodelu Oskara, dotakao se i voditelja

Bivši predsednik SAD i najverovatniji kandidat republikanaca na ovogodišnjim predsedničkim izborima Donald Tramp ocenio je da je sinoćnja dodela Oskara bila "loš politički korektan šou" i postavio pitanje da li je ikada postojao gori domaćin od Džimija Kimela, američkog voditelja koji je vodio program.

"Da li je ikada postojao gori domaćin od Džimija Kimela na dodeli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Oskara? Njegovo otvaranje programa izgledalo je kao kada se prosečna osoba previše trudi da bude ono što nije i nikada ne može biti. Otarasite se Kimela i zamenite ga još jednim jeftinim 'talentom' ABC-a Džordžom Slopanopulosom. On bi učinio da svi na sceni izgledaju veće, jače i glamuroznije", napisao je Tramp na svojoj društvenoj mreži TruthSocial.

Tramp je takođe postavio pitanje "zašto jednostavno ne daju Oskare onima koji ih zaslužuju", dodajući da bi se možda tako gledanost ceremonije "digla sa dna".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp,   Predsednički izbori,   Izbori

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.