ZATVORITE HOLIVUD:Robot igra glavnu ulogu u filmu!

Izvor: Mondo, 19.Avg.2018, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZATVORITE HOLIVUD:Robot igra glavnu ulogu u filmu!

Zašto platiti glumca i posle dodavati CGI, kada može i ovako, smatra režiser filma nominovanog za Oskara.

Režiser Toni Kej najavio je da će glavnu ulogu u njegovom narednom filmu tumačiti "glumac iz redova veštačke inteligencije".

Režiser, poznat po kultnom filmu "Američka istorija X", najavio je da će robota, odnosno AI, sistematski obučiti različitim glumačkim metodama i tehnikama. Ideja je da se odustane od živih glumaca, ali i korišćenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << CGI tehnologije, tako što će za ulogu biti "angažovan" robot.

Kročili smo u dolinu sablasnosti (FOTO)

Kej i producent Sem Koze nadaju se da će ovim revolucionarnim potezom uticati i na Američko udruženje glumaca (SAG) i naterati ga da prizna veštačku inteligenciju kao jednog od svojih članova.

Šta ste zaradile, zaradile ste!

Film se zove "Drugorođeni" i baviće se nastojanjima mladog para da dobije drugo dete, što će "naterati članove njihovih proširenih porodica da sarađuju kako bi im pomogli". Nije baš najjasnije koju ulogu će tumačiti robot. Ovo je, inače, nastavak filma "Prvorođeni" u kojem su glavne uloge tumačili Val Kilmer, Vilijam Boldvin, Deniz Ričards i drugi. Očekuje se da će neki od glumaca reprizirati svoje uloge.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.