Izvor: BanjalukaLive.com, 20.Feb.2012, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlado Georgijev na banjalučkom "Oskaru popularnosti"

Četrnaesta po redu muzička manifestacija "Oskar popularnosti" održaće se u utorak, 28. februara, u sportskoj dvorani "Borik" sa početkom u 20 časova. I ove godine banjalučkoj publici predstaviće se najpopularnije domaće estradne zvijezde, među kojima su Vlado Georgijev, Goran Karan, "Crvena Jabuka", Neda Ukraden, Jelena Rozga, Aca Lukas, Dženan Lonačarević, Mile Kitić, Jovan Perišić... Karte za Oskar popularnosti se mogu kupiti od utorka na prodajnim mjestima ispred RK "Boska", "Pošte" i sportske dvorane "Borik". "Cijena ulaznica za prvih 3000 kupaca iznosi 10 KM, a nakom toga karta će koštati 15 KM", potvrdio je

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Zvijezde dolaze po Oskare

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Feb.2012

Vlado Georgijev, Aca Lukas i Dženan Lončarević, samo su neki od izvođača koji će 28. februara nastupiti u SD "Borik" u Banjaluci u okviru muzičke manifestacije "Oskar popularnosti", koju već 14. godinu zaredom organizuje banjalučka agencija "Queen estrada".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.