Viki ODBILA da bude u istom hotelu sa KOLEGAMA!

Izvor: Svet, 23.Maj.2019, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viki ODBILA da bude u istom hotelu sa KOLEGAMA!

Bečki oskar popularnosti” održava se 29. maja u prestonici Austrije.

Između ostalih, na manifestaciju stiže i Viki Miljković, koja je odbila da bude u istom hotelu sa Katarinom Živković, Jelenom Kostov, Kijom Kockar i Adilom Maksutovićem!
Ona je tražila da bude smeštena isključivo u hotelu sa pet zvezdica i da joj soba ima pogled na Dunav. Organizatori iz “In produkcije”, sa Danijelom Đurićem na čelu, su prihvatili >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << njene uslove i obezbedili joj sobu u jednom od najskupljih hotela u Beču. S druge strane, njene kolege nisu imale posebne zahteve – priča dobro obavešten izvor.
Manifestacija “Bečki oskar popularnosti” organizuje se dugi niz godina, a među dosadašnjim dobitnicima su najpopularniji pevači i umetnici sa prostora cele bivše Jugoslavije.
Gosti ove godine biće i Sloba Radanović, Katarina Grujić, Ljuba Stanković, Aleksandra Mladenović i mnogi drugi.
 
svetsvet
The post Viki ODBILA da bude u istom hotelu sa KOLEGAMA! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.