Velisavljević: AFUN već godinama unazad ne zna šta radi

Izvor: Danas, 12.Sep.2019, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velisavljević: AFUN već godinama unazad ne zna šta radi

Stručni odbor Akademije filmske umetnosti i nauke Srbije tajnim glasanjem odabrao je film "Kralj Petar I" za domaćeg kandidata za nagradu Oskar Američke filmske akademije u kategoriji stranog filma, saopšteno je na javnoj sednici AFUN-a održanoj juče u bioskopu Roda Cineplexx. Članak Velisavljević: AFUN već godinama unazad ne zna šta radi se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Premijera Vojne akademije 5 u Sava centru 2. oktobra (VIDEO) (FOTO)

Izvor: Danas, 12.Sep.2019

Svečana premijera filma „Vojna akademija 5“, održaće se u sredu, 2. oktobra u 20.30 sati u Sava centru. Već narednog dana film će početi sa prikazivanjem u bioskopima širom zemlje i regiona. Članak Premijera Vojne akademije 5 u Sava centru 2. oktobra (VIDEO) (FOTO) se pojavljuje prvo na Dnevni...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.