Večeras u Beogradu otvaranje festivala ekološkog filma

Izvor: Beta, 15.Nov.2010, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večeras u Beogradu otvaranje festivala ekološkog filma

BEOGRAD, 15. novembra 2010. (Beta-Ecotopia) - Na Medjunarodnom festivalu ekološkog filma "Grin skrin fest", koji će u ponedeljak uveče svečano biti otvoren u beogradskom Sava centru, tokom tri dana biće prikazano više od 50 filmova, najavio je organizator.

Portparolka festivala Ivana Jovčić rekla je agenciji Beta da će posle svečanog otvaranja biti prikazan film "Zaliv" koji je jedan od dobitnika Oskara za najbolji dokumentarac u 2009. godini, kao i 45 drugih nagrada.

Ivana Jovčić je pozvala posetioce festivala da ponesu stari elektronski otpad i da ga odlože na grin skveru gde su postavljeni kontejneri za elektronski otpad.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Večeras u Beogradu otvaranje festivala ekološkog filma

Izvor: NaDlanu.com, 15.Nov.2010

BEOGRAD, 15. novembra 2010. (Beta-Ecotopia) - Na Međunarodnom festivalu ekološkog filma "Grin skrin fest", koji će u ponedeljak uveče svečano biti otvoren u beogradskom Sava centru, tokom tri dana biće prikazano više od 50 filmova, najavio je organizator. Portparolka festivala Ivana Jovčić...

Nastavak na NaDlanu.com...

Producentu Skotu Rudinu nagrada za životno delo

Izvor: NaDlanu.com, 15.Nov.2010

LOS ANĐELES, 15. novembra 2010. (Beta-AP) - Filmski producent Skot Rudin, nagrađen Oskarom za ostvarenje "Nema zemlje za starce", dobiće nagradu za životno delo od američkog Udruženja producenata. ..

Nastavak na NaDlanu.com...

Najavljen Festival autorskog filma u Beogradu

Izvor: Blic, 16.Nov.2010, 17:10

Šesnaesti po redu Festival autorskog filma biće održan od 30. novembra do 7. decembra u Dvorani kulturnog centra Beograda, Muzeju kinoteke i Kulturnom centru “Grad”, uz Centar “Sava” u kojem će festival biti otvoren. ..Naša želja je da zadržimo duh ovog festivala iako je budžet manji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.