VIDEO: Prvi trejler za film o Nilu Armstrongu

Izvor: Radio 021, 13.Jun.2018, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Prvi trejler za film o Nilu Armstrongu

Izašao je prvi trejler za film "First Man" reditelja Dejmijena Šazela koji je prošle godine za film "La La Land" dobio Oskara za najbolju režiju.

Film donosi priču o naporima NASA-e da pošalje prvog čoveka na Mesec, fokusirajući se prvenstveno na Nila Armstronga u periodu između 1961. i 1969. godine. Šazel će ovim filmom pokušati da prikaže šta je Armstrong sve morao da žrtvuje i kako je zapravo izgledala jedna od najopasnijih misija u istoriji.

Glavnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << ulogu u ovom filmu tumači Rajan Gosling koji glumi Nila Armstronga, prvog čoveka koji je hodao Mesecom.

Osim Goslinga u filmu se pojavljuje Kler Foj kao Dženet, Nilova supruga, kao i Pablo Šrajber, Kajl Čendler i Džejson Klark.

Film u bioskope stiže 12. oktobra ove godine.



Autor: Klix.ba
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stiže film o Nilu Armstrongu

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jun.2018

Izašao je novi trejler za film "First Man" reditelja Demijena Šazela, koji je prošle godine za film "La La Land" dobio "Oscara" za najbolju režiju...Film donosi priču o naporima agencije NASA da pošalje prvog čovjeka na Mjesec, fokusirajući se prvenstveno na Nila Armstronga u periodu između...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.