Ustari u Sanderlendu

Izvor: B92, 21.Jan.2014, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ustari u Sanderlendu

Argentinski golman Oskar Ustari potpisao je ugovor do kraja sezone sa Sanderlendom posle napuštanja španske Almerije.

Ustari, koji je karijeru počeo u Indipendijenteu, u Almeriju je došao iz Boke Juniors prošle godine. Ipak nije uspeo da se nametne treneru i nije upisao nijedan nastup za španski tim.

Argentinac će biti treće pojačanje Sanderlenda ovog meseca. Engleski tim je tako nastavio da pojačava >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poslednju liniju tima. Pre njega u Sanderlend su stigli defanzivci Markos Alonso i Santjago Verhini.

Ustari je upisao dva nastupa za seniorsku reprezentaciju Argentine, a nastupao je za svoju domovinu i na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine. Smatran je velikim talentom ali su ga česte i duge povrede sprečile da napravi karijeru kakva se od njega očekivala.

Sanderlend je u 22 kola Premijer lige sakupio samo 18 bodova i nalazi se na 19. mestu na tabeli. Klub sa "Stadiona svetlosti“ sledeću utakmicu igra u sredu, kada dočekuje Stouk.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ustari u Sanderlendu

Izvor: B92, 21.Jan.2014

Argentinski golman Oskar Ustari potpisao je ugovor do kraja sezone sa Sanderlendom posle napuštanja španske Almerije...Ustari, koji je karijeru počeo u Indipendijenteu, u Almeriju je došao iz Boke Juniors prošle godine. Ipak nije uspeo da se nametne treneru i nije upisao nijedan nastup za španski...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.