Izvor: Beta, 29.Sep.2010, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umrla dugogodišnja montažerka Kventina Tarantina

LOS ANDJELES, 29. septembra 2010. (Beta) - Dugogodišnja montažerka reditelja Kventina Tarantina, Sali Menke, umrla je u Los Andjelesu, prenele su agencije.

Telo Sali Menke (56) nadjeno je u noći izmedju ponedeljka i utorka u parku Grifin, saopštila je hitna služba koja je navela da su u potrazi sa montažerkom učestvovali helikopteri i psi tragači.

Sali Menke, koja je bila nominovana za Oskara za montažu Tarantinovog filma "Petparačke priče" iz 1994, u ponedeljak je nestala posle šetnje na koju je krenula po izuzetno velikoj vrućini. Temperatura u Los Andjelesu iznosila je tog dana 45 stepeni Celzijusa, što je najviša temperatura izmerena u tom gradu još od 1877.

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.