Ukradena čuvena biserna haljina vredna 150.000 dolara!

Izvor: Story, 27.Feb.2015, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukradena čuvena biserna haljina vredna 150.000 dolara!

Glumica Lupita Niongo zasenila je sve na ovogodišnjoj dodeli Oskara kada je prošetala haljinu od čak 6.000 bisera. Međutim, vredna kracija Kelvina Klajna uskoro je postala meta lopova.

Lupita Niongo, foto: Profimedia

Haljina, u kojoj je prošlogodišnja dobitnica Oskara, Lupita Niongo, zablistala na crvenom tepihu 87 svečane dodele nagrada, ukradena je iz njene hotelske sobe, piše TMZ.

Haljina je kreacija modne kuće >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Kelvin Klajn, a za njenu izradu bilo je neophodno utkati čak 6.000 kuglica bisera. Vrednost ove haljine je 150.000 dolara.

Lupita Niongo zablistala na dodeli Oskara u kreaciji vrednoj 150.000 dolara

Kako je glumica rekla policiji, haljina je nestala u utorak, u jutarnjim časovima između 8 i 9 sati. U tom periodu Lupita nije bila u sobi, a kada se vratila  uvidela je da je haljina ukradena.

Predstavnik policije u Los Anđelesu potvrdio je ovu informaciju.

Noćna mora na dodeli Oskara: Ove dve dame odabrale su iste haljine

- Mogu da potvrdim da je nestala haljina iz sobe hotela "London",  koja pripada glumici Lupiti Niongo. Trenutno razmatramo sve mogućnosti, a jedna od njih je i da su spremačice ostavile otvorena vrata na sobi dok su čistile, što su iskoristili potencijalni počinioci - rekao je on.

On je takođe rekao da je istraga u toku i da policija ispituje svedoke. I uprava hotela London potvrdila je ovu informaciju.

Izvor: Blic
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.