Tužilaštvo će se žaliti na kaznu Pistorijusu

Izvor: Beta, 27.Okt.2014, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilaštvo će se žaliti na kaznu Pistorijusu

BEOGRAD, 27. oktobra 2014. (Beta) - Tužilaštvo u Južnoj Africi saopštilo je u ponedeljak da će se žaliti na presudu i petogodišnju kaznu zatvora koju je dobio paraolimpijac Oskar Pistorijus za ubistvo svoje devojke Rive Stenkamp.

Pistorijus je 21. oktobra osudjen na petogodišnju zatvorsku kaznu za ubistvo iz nehata svoje devojke Rive Stenkamp.

On je Rivu Stenkamp ubio 14. februara prošle godine, pošto je mislio da je provalnik. Pistorijus je hicima iz vaternog >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << oružja kroz zatvorena vrata toaleta pogodio svoju devojku u glavu i u ruku.

Tužilaštvo ga je optužilo za ubistvo s predumišljajem, ali je sud to odbacio.

Pistorijus je zatvorsku kaznu počeo da služi po izricanju presude.

Postoji mogućnost da 27-godišnji paraolimpijac zbog dobrog vladanja bude pušten iz zatvora nakon 10 meseci i da ostatak kazne provede u kućnom pritvoru.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žalba na presudu Pistorijusu

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Okt.2014

PRETORIJA - Tužilaštvo u Južnoj Africi će se žaliti na presudu i petogodišnju kaznu zatvora koju je dobio paraolimpijac Oskar Pistorijus zbog ubistva Rive Stenkamp...Pistorijus je 21. oktobra osuđen na petogodišnju zatvorsku kaznu za ubistvo iz nehata svoje djevojke Rive Stenkamp, piše B92...On...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.