Izvor: MozzartSport.com, 11.Apr.2021, 23:02

TREĆA SMENA: River staje na crtu nepobedivom Kolonu, nastavlja se teror Oskara Kardoza

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

RIVER PLEJT – KOLON, 02.00

(Fudbal, Liga kup Argentine)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Kolon briljira u drugom izdanju Liga kupa Argentine. Ima početak sezone za poželeti. Vodeći je tim Grupe A i jedini od 26 timova podeljenih u dve grupe nije iskusio poraz. Vremešni Luis Migel Rodrigez je sa pet golova drugi najefikasniji igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u šampionatu. Ispao je Kolon iz argentinskom kupa od Argentinos Juniorsa i usredsredio se na šampionat. Sa druge strane, River Plejt je aktivan na oba fronta, ali igra uz dosta oscilacija. Na poslednje četiri utakmice je neporažen, a u tom intervalu je ostavrio samo jednu pobedu. I to kakvu, razbio je Godoj Kruz na gostovanju – 6:1.

SPORTIVO LUKENJO – SERO PORTENJO, 00.15

(Fudbal, Paragvaj 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Imao je Sero Portenjo period praznog hoda u nepredvidivoj paragvajskoj Aperturi. Lutao je četiri kola posle uvodne dve pobede da bi na poslednje četiri utakmice bio besprekoran. Istopio je zaostatak i čak četiri tima 19 bodova, dok petoplasirani Nasional zaostaje jedan bod. Pola lige vodi bitku za prvu poziciju. Sportivo Lukenjo nije u toj grupi timova, već je predvdnik donjeg doma. U duel sa Sero Portenjom ulazi sa dva vezana prvenstvena poraza i pet uzastopnih neuspeha protiv tima iz Asunsiona.

LIBERTAD – GVAIRENJA, 02.30

(Fudbal, Paragvaj 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Libertad Oskara Kardoza će i ove sezone voditi rat za titulu, a u 11. kolu se sastaje sa direktnim konkurentom za šampionsko zvanje. Po obe ekipe utakmica dolazi u nezgodnom i specifičnom trenutku. Gvairenja tek što je ispala iz kvalifikacija za Kopa Sudamerakanu, a Libertad će kroz nekoliko dana igrati odlučujući meč sa kolumbijskim Atletiko Nasionalom za ulazak u grupnu fazu Kopa Libertadoresa. Poslednji međusobni duel pripao je Gvairenji.

PASTO – JUNIOR, 00.40

(Fudbal, Kolumbija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Pasto i Junior vidaju rane iz kvalifikacija. Oba tima su zastala na poslednjoj stepenici. Bolivar je eliminisao Junior i obezbedio učešće u Kopa Libertadoresu, a bolji od Pasta u kvalifikacijama za Kopa Sudamerikanu bio je La Ekidad. U Kolumibiji su timovi u velikim serijama. Junior je neporaže na devet utakmica u nizu, dok serija Pasta iznosi pet utakmica.

SANTA FE – MILJONARIOS, 03.00

(Fudbal, Kolumbija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Independijente Santa Fe je bio neporažen 10 utakmica u nizu, a onda se desila Deportivo Pereira. Poraz na gostovanju minimalcem označio je kraj sjajnog niza i ostavio Santa Fe van plej-of zone. Miljonarios je trijumfovao na samo jednoj od poslednjih pet utakmica, pala je Bukaramanga i evidentno je da je Miljonarios zapao u krizu. Na poslednjih pet direktnih okršaja Santa Fe je neporažen, a u tom periodu je ostvario dve pobede.

KERETARO – SANTOS LAGUNA, 02.00

(Fudbal, Meksiko 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Odbrana Keretara je uz Huarezovu i Nekaksinu najgova u prvenstvu Meksika. Primio je Keretaro 23 gola i u prethodna dva kola zabeležio poraze. Santos Laguna drži četvrtu poziciju u šampionatu, ali je primetan pad forme. Poraz od Leona, pa zatim remi sa Gvadalaharom nisu uticali na pad na tabeli, ali su udaljili Santos Lagunu od vodećeg dvojca – Amerike i Kruz Azula. Slavila je Santos Laguna u tri prethodna odmeravanj snaga sa Keretarom i dva puta je došlo GG3+.

TIHUANA – MAZATLAN, 04.06

(Fudbal, Meksiko 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U očajnoj formi je Tihuana. Upisala je samo jednu pobedu na poslednjih sedam utakmica i osvojila četiri boda. Ali, i dalje se nalazi u plej-of zoni zahvaljujući solidnom startu sezone. Mazatlan je posle pobede nad Tigresom upisao dva poraza, a prekidom posta bi se ušunjao u plej-of. Dva kluba su se do sada sastala samo jednom, a Mazatlan je izašao kao pobednik (1:0).

REAL POTOSI – SAN HOZE, 01.30

(Fudbal, Bolivija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

San Hoze je uz Auroru najgori defanzivni tim lige, a sasvim je realno da će se posle ovog kola ostati usamljen na prvom mestu koje nije za pohvalu, a moguće i zakucan za dno tabele. Bez osvojenog boda je San Hoze posle tri kola i novim porazom bi sustigao Santa Kruz. Tek nešto bolji početak sezone imaju Real Potosi, ali to nisu brojke za hvaljenje na sva zvona. Katastrofalne su, kao i San Hozeove. Sa dva boda iz tri runde i Real Potosima sleduje borba za opstanak.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.