Sudija: Pistorijus ubio iz nehata, suđenje se nastavlja u petak

Izvor: Sportal.rs, 11.Sep.2014, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudija: Pistorijus ubio iz nehata, suđenje se nastavlja u petak

Suđenje južnoafričkom atletičaru Oskaru Pistorijusu biće nastavljeno u petak, kada bi trebalo da bude donesena konačna presuda po optužbi za ubistvo njegove devojke Rive Stenkamp. Sudija Tokozile Masipa, kao što smo već preneli, u četvrtak je odbacila optužbu da je Pistorijus sa predumišljajem ubio svoju devojku, a u nastavku suđenja koje sa pažnjom prati čitav svet, sudija je izjavila da je jasno da je Pistorijus iz nehata i nemarno oduzeo život Rivi, te da će se čitav proces >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << nastaviti u petak ujutro.

- Jasno je da je optuženi postupio nemarno, nasilno i brzopleto, ali njegov akt je bio iz nehata. Suđenje se nastavlja sutra - kazala je sudija, a preneli su strani mediji.

Podsetimo, Pistorijus je 14. februara 2013. godine izrešetao svoju devojku kroz zatvorena vrata toaleta, a branio se time da je mislio da je iza vrata pljačkaš.

(Tekst: Nemanja Banović, foto: Beta/AP/Phil Magakoe, Pool)
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.