Spor Majkla Daglasa i bivše supruge oko novca

Izvor: Blic, 25.Avg.2010, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spor Majkla Daglasa i bivše supruge oko novca

Povratak Majkla Daglasa roli koja mu je donela Oskara za film "Vol Strit", naveo je njegovu bivšu suprugu da mu traži deo zarade od novog filma.

Glumčevi advokati i advokati Dajandre Daglas pred sudom u Njujorku raspravljali su u utorak o njenoj tvrdnji da ima pravo na polovinu njegove zarade od filma "Vol Strit: novac nikada ne spava" koji u bioskope stiže 24. septembra.

Majkl i Dajandra Daglas razveli su se 2000. posle 23 godina braka, a on se posle oženio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << velškom glumicom Ketrin Zitom-Džouns.

Prema dogovoru postignutom prilikom razvoda, Dajandra Daglas ima pravo na polovinu zarade od nastavaka filmova koje je on snimio dok su bili u braku.

Advokari Majkla Daglasa tvrde da njegova bivša žena pogrešno tumači sporazum i da se on ne odnosi na nastavak "Vol Strita".

U vreme razlaza, nastavak nije bio ni na vidiku, a njihov klijent nije imao nikakve garancije da će nastavak ikada biti snimljen, kažu glumčevi advokati.

Ni Daglas ni njegova bivša supruga nisu bili prisutni na jučerašnjem ročištu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SPOR DAGLASA I BIVŠE SUPRUGE OKO PARA OD NOVOG "VOL STRITA"

Izvor: Kurir, 25.Avg.2010

NJUJORK - Povratak Majkla Daglasa (Michael Douglas) roli koja mu je donela Oskara za film "Vol Strit" naveo je njegovu bivšu suprugu da mu traži deo zarade od..NJUJORK - Povratak Majkla Daglasa (Michael Douglas) roli koja mu je donela Oskara za film "Vol Strit" naveo je njegovu bivšu suprugu da mu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.