Snimaće se još jedan film o Stivu Džobsu

Izvor: NaDlanu.com, 16.Maj.2012, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimaće se još jedan film o Stivu Džobsu

Dobitnik Oskara za film o Facebooku - Aron Sorkin pisaće scenario za film o osnivaču "Applea" Stivu Džobsu, saopštili su zvaničnici producentske kompanije "Sony Pictures".

Američki scenarista i producent Aron Sorkin nagrađen je Oskarom za scenario filma "Društvena mreža", a 2011. u istoj kategoriji nominovan je za "Formulu uspeha".Među njegovim ostalim >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << filmovima su "Rat Čarlija Vilsona" i "Nekoliko dobrih ljudi", a autor je i televizijske serije "Zapadno krilo".Pored ovog filma koji je tek u pripremi, trenutno se u SAD snima još jedan film o Stivu Džobsu gde ovog vizionara igra Ešton Kučer.LOS ANĐELES, 16. maja 2012. (Beta-AP)

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Branko Lustig najavio snimanje filma sa Penelope Kruz

Izvor: Blic, 17.Maj.2012, 14:55

Hrvatski glumac, producent i dobitnik dva Oskara Branko Lustig otkrio je da će u njegovom narednom projektu igrati čuvena španska glumica Penelope Kruz...- Trenutno pripremam jedan film u Americi na kojem radim već tri godine, ali sve je pitanje novca koji je jako teško skupiti - rekao je glumac...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.