Snima se erotski tiler u Beogradu, dolaze Elizabet Olsen i Džesika Lang

Izvor: Blic, 18.Apr.2012, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snima se erotski tiler u Beogradu, dolaze Elizabet Olsen i Džesika Lang

Američka oskarovka Džesika Lang uskoro pakuje kofere i kreće put Srbije, gde će zajedno s velikom ekipom poznatih glumaca snimati film „Tereza Rakin“ po istoimenom romanu francuskog pisca Emila Zole.

Ovaj erotski triler režiraće Čarli Straton, koji je okupio sjajnu glumačku ekipu, sa iskusnom Džesikom Lang na čelu, dok će se u ostalim ulogama naći Tom Felton, zvezda „Harija Potera", Elizabet Olsen, poznatija i kao bliznakinja dizajnerke Meri Kejt Olsen, te >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Oskar Ajzak, akcioni heroj „Bornovog identiteta" i „Robina Huda", kao i britanski komičar Met Lukas, koga se publika seća iz „Deveruša" i „Alise u Zemlji čuda".

Radnja Zolinog romana smeštena je pred kraj 17. veka u Parizu i prati priču o Terezi Pakin, koju tetka (Džesika Lang) na silu udaje za bolešljivog rođaka. Iako je Tereza pod velikim pritiskom i uticajem svoje tetke, nakon izvesnog vremena u braku bez ljubavi započinje strastvenu aferu s najboljim prijateljem svoga muža.

Međutim, pravi zaplet nastaje onog trenutka kada dvoje ljubavnika odluče da naprave zaveru i ubiju Terezinog supruga.

Iako je snimanje filma najavljeno još u novembru prošle godine, nekoliko puta je odlagano zbog promena u glumačkoj postavi, jer je još jedna izvanredna glumica Glen Klouz u poslednji čas odustala od uloge koja je zatim pripala Džesiki Lang.

Glen Klouz nije želela da objašnjava zašto je odustala od uloge madam Rakin, ali se u holivudskim krugovima šuškalo da je upravo ta glumica godinama insistirala na adaptaciji ovog Zolinog romana.

Džesika Lang je debitovala na velikom platnu još 1976. godine u „King Kongu", a u Holivudu je ušla u legendu kao jedina glumica kojoj je pošlo za rukom da u istoj godini dobije dve nominacije za Oskara u dva različita filma „Tutsi" i „Frensis".

Nagradu je dobila u kategoriji najbolje sporedne glumice, ali je tokom bogate karijere više puta bila nominovana i za Zlatni globus i druga prestižna priznanja.

Važila je i za veliku zavodnicu svojevremeno, a na listi njenih trofeja je i čuveni ruski baletan Mihail Berešnjikov, s kojim ima kćerku Aleksandru, dok je godinama živela u vanbračnoj zajednici sa Semom Šepardom, s kojim ima dvoje dece.

Ekipa „Tereze Rakin" boraviće u Srbiji dva meseca, a prema nekim najavama snimanje bi trebalo da počne već krajem meseca, dok se premijera očekuje početkom 2013. godine.

Inače, najavljeno je da bi ekipi trebalo da se pridružii i Met Lukas, trenutno jedan od najtraženijih britanskih komičara koji je široj publici poznat po ulozi u „Alisi u Zemlji čuda" u režiji Tima Bartona. On je nedavno imao malu ali zapaženu ulogu u romantičnoj komediji „Deveruše", koja je čak bila nominovana i za Oskara.

Po svemu sudeći, prolećni meseci su najatraktivniji za snimanje filmova holivudske produkcije u našoj zemlji, kao što je bio slučaj sa „Koriolanom" 2009. godine i „Gavranom", koji je u istom periodu sniman lane, a čija je premijera zakazana za 27. april.

Povezane vesti: U Beogradu počelo snimanje filma "Poslednji i prvi" Brus Vilis tajno snimao probne scene u Srbiji "Zverka" iz serije "Seks i grad" u Beogradu Otvoren konkurs za Festival ekološkog filma Dobitnik "Cezara" za najbolji film na Festu 4. marta

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Snima se erotski triler u Beogradu

Izvor: Vesti-online.com, 18.Apr.2012

Američka oskarovka Džesika Lang uskoro pakuje kofere i kreće put Srbije, gde će zajedno s velikom ekipom poznatih glumaca snimati film „Tereza Rakin“ po istoimenom romanu francuskog pisca Emila Zole...Ovaj erotski triler režiraće Čarli Straton, koji je okupio sjajnu glumačku ekipu, sa iskusnom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Džesika Lang, Elizabet Olsen i Tom Felton stižu u Beograd!

Izvor: NaDlanu.com, 19.Apr.2012, 00:25

Holivudska diva Džesika Lang, sjajne mlade zvezde Elizabet Olsen i Tom Felton, britanski komičar Met Lukas i jedan od najseksi mladih glumaca današnjice - Oskar Ajzak snimaće u Beogradu erotski triler "Tereza Rakin" inspirisan istoimenim romanom Emila Zole...Erotski triler "Tereza Rakin" (Therese...

Nastavak na NaDlanu.com...

Drako Malfoj u Beogradu (Video)

Izvor: Poznati.info, 19.Apr.2012

Glumac Tom Felton snimaće u srpskoj prestonici svoj novi film, erotsku dramu “Tereza Rakin”...Glumac Tom Felton snimaće u srpskoj prestonici svoj novi film..Felton, poznat po ulozi Draka Malfoja u serijalu o Hariju Poteru, glumi u filmu u čijoj su ekipi i oskarovka Džesika Lang, mlada nada Holivuda...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.