Izvor: Luftika.rs, 27.Sep.2022, 16:54

Šminkerka Jelena Maćić izvređala devojke iz unutrašnjosti nazivajući ih profesionalnim gluvonemim udavačama

Uvedite dodelu Oskara za najgluplje izjave, pa je na nekoj ceremoniji uručite BEOGRAĐANKI šminkerki Jeleni Maćić za učešće u emisiji Realna priča na TV Kurir. Jovana Jeremić će sto posto da popizdi, ali kada čuje šta je ova pričala o devojkama iz unutrašnjosti prestpostavljam da će da prihvati utešnu nagradu.
Da je trajalo duže, dobila bih od izrečenih pretpostavki, generalizacija i gluposti moždani udar. Izliv krvi na mozak ili nešto gore, mnogo je gluposti na svakom >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << koraku, ne kapiram zašto ovakve likove uopšte neko zove u emisiju da pričaju šupljo, da zvoni još mesecima posle u ušima. Blamiraš se ženo u tim godinama!
Ostrvila se šminkerka na devojke iz unutrašnjosti (ovo zvuči kao da dolaze iz creva), sve ih stavila u isti koš i nazvala profesionalnim udavačama koje dolaze u Beograd da kao studiraju ekonomiju i pravo, a zapravo “pale sve mostove za sobom” jer žele da se udaju, da ostanu u metropoli, selo nikad više. Da bi postigle to što su naumile, kaže Jelena one su u stanju da strpljivo čekaju, da sede, da trepću okicama, one su “gluvoneme”, ne pričaju, muškarcima Beograđanima jelte to prija pa ih uzimaju za suprugu ne zato što ih vole, već zato što im je vreme, a posle kad ih ožene, naći će švalerku koju će da vole (pretpostavljam da je mislila iz Beograda), a ove kod kuće će da propričaju i nikad stati neće.
Okej, da je ovo ispričala neka klinka koju su “matorci” zadojili da je najvažnije na svetu biti Bograđanka i da ljude deli na Beograđane i one koji to nisu, možda bih pokušala da razumem. Mozak još u razvoju, indoktrinacija roditelja, hormoni divljaju, strah da će ostati bez muža (jer najvažnije na svetu je udati se) zbog ovih iz unutrašnjosti koje dolaze da proždiru jadne muškarce. Ali, kad to izgovori žena u godinama, koliko god se trudila da bude cool ko omladinka, onda je to užasno, jadno, smešno, glupo, gluplje, najgluplje, jer je napravila takvu generalizaciju da bi njeno ime i prezime moglo da uđe u wikipediju pod termin GENERALIZACIJA.
Evo, ja sam iz unutrašnjosti. Čelarevo, mesto 30 km od Novog Sada. Upisala fakultet u Beogradu, družila se u Domu sa ljudima iz Nove Varoši, Krajišnika, Subotice, Vranja, imala momka iz Prijepolja, pizda mi materina glupa kud nisam poslušala na vreme Jelenu pa da učim, da svaki dan pred ogledalom učim kako se trepće očima, kako se ćuti, kako se “bude gluvonem”, gde se nalaze ti Beograđani koje treba da šarmiram da bi me oženili jer im je vreme, pa da me posle varaju, a meni ne smeta jer sam ostvarila svoj san – Beograđanka sam! Jeeeeeee, ja sam Beograđanka!
Ovako zaljubila se u Prijepoljca, sladak bio ko lutka, lsvako veče smo se lepo ljubili na požarnim stepenicama, dok je trajalo, nas dvoje iz unutrašnjosti, glupi, nesposobni da sklonimo srce ustranu, pa da proračunato krenemo ka splavovima i klubovima da tražimo plen. Samo ne znam kako bih sa studentskom crkavicom mogla i da odem taksijem do splava.
Užasavam se generalizacija, generalizacija od matoraca koji zvuče tako ogorčeno, isfrustrirano, smešno u svojim pokušajima da na TV-u budu zanimljivi. Nisi jebi ga Jelena, ni malo zanimljiva bila. Popišala si se na sve one devojke (i njihove roditelje) koje dolaze u Beograd da studiraju iz unutrašnjosti, bacaš ih u istu korpu, nazivaš gluvonemim, ismejavaš zajedno sa voditeljkom koja te prati svojim smehom, pardon ismejavanjem.
Znate kako ste izgledale?
Žalosno, u pokušaju da budete nadmene, drugačije, bolje, super kul.
Posebno kada je šminkerka rekla da advokatura nije za žene, pa joj nije jasno zbog čega devojke iz unutrašnjosti upisuju pravo u Beogradu kad je najviše što mogu da postignu da rade u pravnoj službi, dok ne prestanu da se švalerišu ili šta već sa direktorom.
Da je ovo izjavio neki političar, muškarac, bio bi danas razapet u svim medijima, kao ženomrzac, budući nasilnik, manijak koga žene moraju odmah da prijave, seksualno nasilje… Ali kad to kaže žena, onda …ništa, prođe tako.
Kako ste skupa izgledale pred kamerama, da ponovimo?
Žalosno.
Ne bih opisivala dalje, da se ne bih slučajno, ja devojka iz unutrašnjosti (vratila se iz Beograda, udala u unutrašnjosti), spustila na vaš nivo, tačnije podnivo. Podrum. Podzemlje, gde drugačije i ne može da se priča.
Opasne podele, opasni stereotipi, opasno bacanje koske, vređanje, opasna glupost.
Niti su svi Beograđani isti, daleko bilo da pričaju i misle kao Jelena, niti su sve devojke iz unutrašnjosti onakve kakvim ih je šminkerka uz podsmeh predstavila.








View this post on Instagram


















A post shared by Jelena Macic (@zivot_po_jeleni)


I sad mi nekako žao što nema krajem godina taj razvučeni crveni tepih da stane Jelenina noga iz centra na njega, da krene prema bini uz aplauz i primi Oskara za najgluplju generalizaciju godine.
Svi smo mi dođoši, samo su neki i budale

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.