Slavnu oskarovku izbacili iz reklame zbog loše glume

Izvor: B92, 02.Apr.2015, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavnu oskarovku izbacili iz reklame zbog loše glume

Ove godine osvojila je prestižnu nagradu “Oskar” za ulogu u filmu “Stil Alis”.

Dobitnica “Oskara”, Džulijen Mur dobila je ponudu da glumi u reklami za promociju turskog turizma. Međutim, njeni poslodavci nisu bili zadovoljni.

Po njima, Mur je veoma loše odglumila to što je trebalo. U reklamnoj kampanju pod nazivom “Houm of”, trebalo je da leti avionom i da se priseća svog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << putovanja u Tursku kada je bila mala.

Nakon što je materijal snimljen, šefovi nisu bili zadovoljni i tražili su joj da ponovi, međutim, ona je to odbila.

Neki su se posle žalili što su angažovali jednu tako depresivnu osobu, a drugi su negodovali zbog cifre koju su joj dali, odnosno 4 miliona dolara.

Iz ministarstva turizma Turske ističu da nije problem što Džulijen nije ispala korektna prema njima, jer imaju još oko 30 video spotova sa drugim glumcima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.