Oskarovac izbačen iz serije zbog optužbi za seksualno uznemiravanje

Izvor: B92, 19.Apr.2023, 16:17

Oskarovac izbačen iz serije zbog optužbi za seksualno uznemiravanje

Slavni glumac i dobitnik Oskara F. Mari Abraham izbačen je iz serije "Mythic Quest" zbog optužbi za nedolično seksualno ponašanje tokom snimanja.

Kako prenose strani mediji, glumčev odlazak uoči treće sezone ove serije usledio je nakon najmanje dve pritužbe na Abrahamovo navodno ponašanje.

Izvor blizak glumcima sa seta naveo je da je prvi navodni incident doveo do toga da je slavni glumac dobio upozorenje i da mu je rečeno da se drži podalje od nekih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << glumica u seriji.

Jedan od kreatora serije Rob Makelheni u novembru je najavio njegov odlazak sa seta kada je izjavio da će biti šteta što više ne glumi u seriji. Onda je navodno kasnije saznao o incidentima sa snimanja.

"Ozbiljno shvatamo navode o nedoličnom ponašanju i temeljno ih istražujemo. Kao stvar korporativne politike, ne raspravljamo o našim kadrovskim radnjama", izjavio je Rob Makelheni.

F. Mari Abraham nagrađen je Oskarom i Zlatnim globusom za ulogu u filmu "Amadeus".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.