Silovao sam je, pa je dobila Oskara

Izvor: Mondo, 15.Dec.2018, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Silovao sam je, pa je dobila Oskara"

Neverovatan obrt u slučaju holivudskog silovatelja!

Slučaj holivudskog mogula-silovatelja Harvija Vajnstina poprima sve bizarnije razmere!

Dok se Vajnstin brani sa slobode, prijavila ga je još jedna žena, rekavši da ju je primoravao na odnose, ali da joj je i "otkrio" da je navodno silovao Dženifer Lorens.

"I sa njom sam ovo radio, a vidi je sad, dobila je Oskara," navodno je rekao najveći >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << holivudski predator, kako bi se neimenovana žrtva manje opirala.

Dženifer o zlostavljanju: Super si za ******

Dok nadležni ispituju taj slučaj, oglasila se Vajnstinova PR služba, ali je reagovala i Lorensova.

"Moje srce je slomljeno zbog svih žena koje je Harvi Vajnstin napastvovao. Ali ja sa njime nikada nisam imala ništa, osim profesionalnog i poslovnog odnosa. Ovo je samo još jedan u nizu primera laži i manipulativnih taktika, kojima se on koristio da bi napadao žene," rekla je ona.

Vajnstinov tim je saopštio da u celom slučaju "nema ni zrnca istine" i da će uzvratiti tužbom protiv žene koja je optužila nekadašnjeg mogula.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

"Silovao sam je, pa je dobila Oskara"

Izvor: OkRadio.rs, 15.Dec.2018

Neverovatan obrt u slučaju holivudskog silovatelja! Slučaj holivudskog mogula-silovatelja Harvija Vajnstina poprima sve bizarnije razmere!   Dok se Vajnstin brani sa slobode, prijavila ga je još jedna žena, rekavši da ju je primoravao na odnose, ali da joj je i "otkrio" da je navodno silovao...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.