Saša Baron Koen opet u ulozi skandal majstora

Izvor: Vesti-online.com, 29.Feb.2016, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Baron Koen opet u ulozi skandal majstora

Engleski glumac i komičar Saša Baron Koen nije uspeo da iskontroliše svoje nezadovoljstvo na ovogodišnjoj dodeli Oskara, pa je ljutito opleo po rasizmu koji se našao u centru pažnje.

Nakon šala koje je započeo na londonskoj premijeri svog novog filma, glumac se u ulozi prezentera na ovogodišnjoj dodeli zapitao:

- Kako to da nema Oskara za sve one marljive, žute ljudi sa malim ku**ima? Za Minione, mislim?

Kako je to izgledalo pogledajte u videu:
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Njegovo drugo ime je skandal: "Upozorili su me pre Oskara, ali bilo je jače od mene"

Izvor: B92, 29.Feb.2016

Glumac i komičar Saša Baron Koen našao se na popisu prezentera ovogodišnjeg Oskara, ali baš kao što je publika navikla nije dopustio da njegov izlazak na pozornicu prođe bez skandala...“Pre Oskara su mi strogo zabranili da pravim gluposti, ali ipak sam se prošvercovao“, kazao je Koen, koji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.