Sandra Bullock se razvodi

Izvor: Domino Magazin, 24.Mar.2010, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sandra Bullock se razvodi

Muž je prevario sa striptizetom

Možda ste već čuli da je nakon dobijanja Oskara, holivudska glumica Sandra Bulok pokrenula parnicu za razvod braka. Razlog za razvod od svog supruga Jesse Jamesa je njegovo švrljanje van braka, i to sa "umetnicom" (striptizetom, zapravo) pod imenom Michelle "Bombshell" McGee poznatom i kao nacistom, ili tetoviranom nakazom.

Nekom će se svideti kako izgleda istetovirana Michelle, nekom neće, i to je stvar ukusa. Ono što nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << stvar ukusa, već nedostatka mozga i zdravog razuma je činjenica da se Michelle pre godinu dana slikala u nacističkoj uniformi, sa sve kukastim krstom i slovima "WP" (white power). Michellin bivši muž je, u zahtevu za starateljstvo nad decom, naveo da ona ljude pozdravlja nacističkim pozdravom, no, Jesse Jamesu to očigledno nije smetalo.

Užasi promiskuiteta.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.