Šamar koji je odzvanjao širom sveta: Vil Smit se obratio javnosti VIDEO

Izvor: B92, 29.Jul.2022, 16:55

Šamar koji je odzvanjao širom sveta: Vil Smit se obratio javnosti VIDEO

Vil Smit je konačno prekinuo ćutanje povodom "šamara koji se čuo širom sveta".

Ovogodišnji dobitnik Oskara za najboljeg glumca rekao je fanovima u skoro šestominutnom video-obraćanju da se "duboko kaje" zbog svojih postupaka na dodeli.

Smit je odgovorio na mnoga pitanja koja su mučila javnost ovih meseci, poput onih "zašto se nije izvinio Roku u svom govoru kad je primio nagradu", ili da li ga je supruga nagovorila da reaguje.

"Ne znam zašto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nisam, sve se pomutilo u tom trenutku. Kris nije spreman da priča sa mnom, ali ovim putem ću se izviniti i njemu i njeogvoj majci", rekao je Smit i rekao da Džejda nije uticala na njegovu odluku da se popne na binu te večeri.

"Duboko se kajem i pokušavam da se kajem, a da se ne stidim sebe", kaže Smit u video-snimku.

"Ja sam ljudsko biće i napravio sam grešku i pokušavam da ne mislim o sebi kao o g**** od čoveka. Žao mi je zbog cele situacije", rekao je glumac, dodavši da se nada da svi mogu da budu prijatelji ponovo.

Smit je ošamario voditelja Кrisa Roka nakon što je on ispričao šalu na račun Smitove supruge Džejde Pinket Smit.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VIDEO Vil Smit se u video poruci izvinio Krisu Roku: Tu sam kad budeš spreman da razgovaramo

Izvor: Radio 021, 29.Jul.2022

Popularni holivudski glumac Vil Smit, na svom Instagram nalogu, objavio je video u kojem se obratio Krisu Roku, uputivši mu izvinjenje povodom šamaranja na večeri dodele Oskara 2022.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.