Sa ovom rijaliti zvezdom je Leo slavio trijumf na Oskarima

Izvor: Blic, 02.Mar.2016, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa ovom rijaliti zvezdom je Leo slavio trijumf na Oskarima

Posle supermodela poput Žizel Bundšen, Bar Refaeli i Toni Garn, izgleda da je slavni glumac sada prešao na rijaliti zvezde.

Priča se da je Leo nakon dodele Oskara otišao kući sa zlatnom statuom i sa britankom Loren Haton (27), koja se proslavila u šouu "Made In Chelsea".

Navodno su se njih dvoje našli na istoj žurki u Los Anđelesu.

- Loren je imala sreže. Lepo su se slagali. Bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je uzbuđena što je bila deo njegove večeri, posebno imajuči u vidu koliko je bilo teško ući na takvu žurku. Obezbeđenje je proveravalo pasoše svakog gosta i bili su agresivni prema svima koji nisu na spisku. Ali, Loren je uspela da se provuče. Ona je baš njegov tip - rekao je izvor za britanski "The Sun".

Leo i Loren navono su se upoznali još tokom nejgovog boravka u Londonu prošlog meseca, a i tad su završili zajedno, tvrde izvori. Glumac ju je pozvao na intimniju žurku u njegovom domu, odakle je ona otišla u ranim jutarnjim časovima.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.