Robert Forster preminuo na dan premijere svog poslednjeg filma! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 12.Okt.2019, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robert Forster preminuo na dan premijere svog poslednjeg filma! (VIDEO)

Glumac Robert Forster preminuo na dan premijere svog poslednjeg filma! Karijeru je započeo još šezdesetih godina u Holivudu, a za Oskara je bio nominovan za ulogu u filmu "Džeki Braun" Kventina Tarantina.

Robert Forster preminuo je u petak u Los Anđelesu, nakon duge bitke sa rakom mozga, saopštila je njegova porodica.

Forster (78) je umro na dan kada je poslednji film koji je snimio, "El Camino: >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << A breaking bad movie" premijerno prikazan. Karijeru je započeo još šezdesetih u Holivudu, a za Oskara je bio nominovan za ulogu u filmu "Džeki Braun" Kventina Tarantina.

Osim filmova "Potomci", "Malholand drajv", "Pad Olimpa" i "Pad Londona", igrao je u serijama "Breaking bad", "Alkatraz", "Tvin piks" i drugim.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Preminuo glumac Robert Forster, poznat po filmu Džeki Braun

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Okt.2019

Američki glumac Robert Forster, nominovan za Oskara za ulogu u filmu "Džeki Braun" (Jackie Brown), preminuo je u 79. godini...Navedeno je da je Forster umro od raka mozga juče u svom domu u Los Anđelesu, okružen porodicom...Saučešće su pored ostalih uputile i njegove kolege Brajan Krenston i...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.