Reklama ih razbesnela: Nikol Kidman se zamerila stjuardesama (video)

Izvor: Scandal.rs, 04.Apr.2015, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reklama ih razbesnela: Nikol Kidman se zamerila stjuardesama (video)

Nikol Kidman poslednjih dana našla se na udaru američkog sindikata koji zastupa više od 25.000 stjuardesa, a svemu je kumovala jedna reklama!

Dobitnica Oskara nedavno je snimila promotivnu kampanju za azijsku avionsku kompaniju Etihad Airways čije se snimanje odvijalo u Abu Dabiju.

Tada verovatno nije ni slutila da će se svojim pojavljivanjem u reklami zameriti Lauri Gleding, predsednici udruženja profesionalnih stjuardesa.

Ona je >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << u otvorenom pismu napisala kako je sponzorski ugovor potpuno u suprotnosti s ulogom australijske glumice kao ambasadorke dobre volje UN-a.

Sindikat je besan jer smatra kako je kompanija za koju je snimala Nikol Kidman poznata po diskriminišućem stavu prema radnicama, baš kao i druge avio kompanije Ujedinjenih Arapskih Emirata. Kao primer naveli su čest slučaj otpuštanja stjuardesa kada se sazna za njihovu trudnoću.

Avio kompanija odbacila je sve optužbe tvrdeći da im je briga o zaposlenima jedan od prioriteta, a Nikol Kidman se nije oglasila.


Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Reklama ih razbesnela: Nikol Kidman se zamerila stjuardesama (video)

Izvor: Svet, 04.Apr.2015

Nikol Kidman poslednjih dana našla se na udaru američkog sindikata koji zastupa više od 25.000 stjuardesa, a svemu je kumovala jedna reklama!. Dobitnica Oskara nedavno je snimila promotivnu kampanju za azijsku avionsku kompaniju Etihad Airways čije se snimanje odvijalo u Abu Dabiju.. Tada verovatno...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.