RIS VIDERSPUN U DIZNIJEVOM FILMU

Izvor: Kurir, 02.Avg.2011, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIS VIDERSPUN U DIZNIJEVOM FILMU

LOS ANĐELES - Holivudska zvezda Ris Viderspun igraće u Diznijevom filmu "Wish List", priči o ženi koja iznenada saznaje da će joj biti ispunjeno deset želja koje je poželela kao dete.

Projekat je prvo zamišljen da muškarac bude u glavnoj ulozi, a scenario je napisao Randi Majem Singer ("Gospođa Dautfajer", "Neobična zubna vila"), objavljeno je na sajtu Dedlajn.

Ris Viderspun, dobitnica Oskara za "Hod >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << po žici" poznata je i po ulogama u filmovima "Pravna plavuša", "Plezentvil", "Američki psiho", "Kako da znaš", "Alabama, slatki dome" i "Okrutne namere".

Pre mesec dana objavljeno je da će ona možda u komediji "Who Invated Her?" igrati ženu koja insistira da prati svoje muške prijatelje na vikend neženja.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.