Osumnjičen da je pucao na Belu kuću

Izvor: B92, 16.Nov.2011, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičen da je pucao na Belu kuću

Vašington -- Policija u Pensilvaniji uhapsila je Oskara Ortegu Hernandeza, koji je osumnjičen da je prošle nedelje iz automatske puške pucao u blizini Bele kuće.

On je uhapšen u hotelu u gradiću Indijana u zapadnoj Pensilvaniji, nakon što je lokalna policija dobila informaciju od Tajne službe o mestu njegovog boravka, saopštila je američka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Tajna služba.

Tajna služba istražuje incident koji se dogodio u petak, 11. novembra, kada je prijavljena pucnjava u blizini Bele kuće, nakon čega je pronađen parkirani automobil sa automatskom puškom kalašnjikov i okvir za municiju.

Kola su dovedena u vezu sa Ortegom i od tada se tragalo za njim, a sumnja se da se Ortega nedeljama pre pucnjave nalazio u Vašingtonu.

Predsednik SAD Barak Obama se u trenutku pucnjave, 11. novembra, nije nalazio u Vašingtonu, a trenutno je na desetodnevnoj azijskoj turneji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za napad na Belu kuću

Izvor: Mondo, 16.Nov.2011

Američka policija uhapsila je danas u Pensilvaniji Oskara Ramira Ortegu Ernandesa, za koga se veruje da je u petak ispalio dva metka na Belu kuću.

Nastavak na Mondo...

UHAPŠEN ZBOG PUCNJAVE KOD BELE KUĆE

Izvor: Kurir, 16.Nov.2011

VAŠINGTON - Policija u Pensilvaniji uhapsila je Oskara Ortegu Hernandeza, koji je osumnjičen da je prošle nedelje iz automatske puške pucao u blizini..Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.