Promenila imidž i ostala bez svog zaštitnog znaka: Glumica izgleda mlađe i lepše

Izvor: Press, 21.Dec.2016, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promenila imidž i ostala bez svog zaštitnog znaka: Glumica izgleda mlađe i lepše

Glumica koja je nominovana za Oskara promenila je svoj izgled, a na Instagramu fanovi kažu da izgleda čak i mlađe, niko nije razočaran što je ono po čemu je postala prepoznatljiva odlučila da promeni.
foto: superzena.b92.net
Iako je poznatoj glumici Džesiki Častin crvena kosa dugo bila zaštitni znak, odlučila je da promeni izgled, pa je s pratiocima na Instagramu podelila novu fotografiju. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />
Bogata boja čokolade je savršena za osobe bledog tena, a ovom bojom Džesika je napravila potpuni pogodak, jer njene plave oči dolaze do izražaja više nego obično. Fanovi su oduševljeni njenim novim izgledom, a sudeći po Džesikinom osmehu, ne sumnjamo da je i ona zadovoljna. 

Ona je iz Toronta sa svojim psom krenula na putovanje i napisala da joj je žao što napuštaju sneg i dobre ljude u prazničnim danima. Izgleda da Džesika ide u toplije krajeve.
 

 

Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.