Izvor: Radio Slobodna Evropa, 11.Sep.2014, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Presuda za ubistvo atletičaru Pistorijusu u petak

Južnoafrički atletičar Oskar Pistorijus oslobodjen je optužbi za ubistvo svoje djevojke Rive Stenkamp s predumišljajem, a konačna presuda biće izrečena u petak.

Sudija Tokozile Masipa je pred Vrhovnim sudom u Pretoriji navela da tužilaštvo nije pružilo dovoljno dokaza da Pistorijus bude osuđen za ubistvo s predumišljajem.

Ona je rekla da samo Pistorijus može da kaže o čemu je razmišljao u tom trenutku, ali da smatra da nije imao namjeru da ubije svoju djevojku.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Danas presuda Pistorijusu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Sep.2014, 08:51

Južnoafrički atletičar Oskar Pistorijus oslobođen je optužbi za ubistvo svoje devojke Rive Stenkamp s predumišljajem, a konačna presuda biće izrečena u petak...Sudija Tokozile Masipa je pred Vrhovnim sudom u Pretoriji navela da tužilaštvo nije pružilo dovoljno dokaza da Pistorijus bude osuđen...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.