Premijerno i kod nas serija koju ćete voleti: Hirurg II

Izvor: Story, 03.Okt.2015, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijerno i kod nas serija koju ćete voleti: Hirurg II

Novi nastavci od 17. oktobra, u 22.00h dok će putem HBO GO usluge biti dostupni već u jutarnjim satima, samo nekoliko sati posle američke premijere.

Foto: Promo

U drami iz originalne Cinemax produkcije, u režiji dobitnika Oskara i Emija Stivena Soderberga, Klajv Oven, nominovan za Zlatni globus, tumači glavnu ulogu Džona Tekerija, izvanrednog hirurga koji je zavisan od droge >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << i koji pomera granice medicine, morala i rase u njujorškoj bolnici početkom 20. veka.

Prva epizoda hit-serije Hirurg II će u periodu od 17. oktobra do 16. novembra biti besplatno dostupna svim gledaocima u Srbiji, putem usluge videa na zahtev HBO GO.

 

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Premijerno i u Srbiji: Hirurg II

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Okt.2015

Novi nastavci serije Hirurg II počinju od 17. oktobra, od 22 časa, a putem HBO GO usluge gledaocima u Srbiji biće dostupni već u jutarnjim satima, samo nekoliko sati poslije američke premijere...U drami iz originalne Cinemaxks produkcije, u režiji dobitnika Oskara i Emija Stivena Soderberga, Klajv...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.