Pravednik Barton: Meni pritvor zbog šamaranja nevaspitanih tinejdžera, a Pistorijus?!

Izvor: MozzartSport.com, 12.Sep.2014, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pravednik Barton: Meni pritvor zbog šamaranja nevaspitanih tinejdžera, a Pistorijus?!

Sud je smrt Rive Stenkamp okarakterisao kao ubistvo iz nehata, a njenog bivšeg dečka i čuvenog atletičara Oskara Pistorijusa uz kauciju pustio na slobodu do izricanja kazne. Dobar deo javnosti je zbunjen, pa uzrok ovakve odluke vidi u činjenici da je Pistorijus "bogat i beo". Džoi Barton očigledno je u grupi onih koji smatraju da se ne tako davno omiljeni, a sada prezreni "Blejd Raner" nije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << smeo tako lako izvući!

Barton, istina, ima na osnovu čega da priča o sudskim procesima, jer je i sam učestvovao u jednom posle prebijanja dvojice mladića decembra 2007. Jednog je udario više od 20 puta dok se ovaj nije onesvestio, drugom je izbio nekoliko zuba.

"Pistorijusu je odobrena kaucija? Ja sam išamarao dvojicu nevaspitanih tinejdžera i u pritvoru proveo 10 dana! On je overio devojku sačmarom? I dobio kauciju??", čudi se Barton, a njegovo delo, iako nema sumnje da ga je u izjavi sam značajno ublažio, zaista izgleda bezazleno u poređenju sa Pistorijusovim.

Nije česta pojava, ali ovaj put delimo Bartonovo mišljenje.

Pistorius got bail? I slapped up a couple of lippy teenagers and got 10 days on remand! He smoked his GF with a shotgun? Gets Bail?? #mental

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.