Poslednje pripreme: Zvezde na generalnoj probi za svečanu ceremoniju

Izvor: Vesti-online.com, 22.Feb.2015, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednje pripreme: Zvezde na generalnoj probi za svečanu ceremoniju

Nekoliko sati uoči svečanog uručenja Oskara, nagrade američke Akademija za film, zvezde dolaze u pozorište Dolbi u Los Anđelesu radi poslednjih priprema i probe.

Glumci Edi Marfi, Dženifer Aniston, Lijam Nison, Benedikt Kamberbač, Naomii Vots, Kevin Hart, Čening Tejtum i Zoi Saldana došli su u ležernijoj, svakodnevnoj odeći, dok su Nikol Kidman, Riz Viterspun, Marion Kotijar, Džared Leto, Dvejn Džonson >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i Opa Vinfri došli u svečanoj, večernjoj odeći.

Glumci obično dolaze ranije na probu da uvežbaju hod, govor pred mikrofonom, primopredaju koverata s imenima dobitnika, a neki i da provere da li su im odeća i obuća udobni.

Hart koji je prvi put došao na probu, bio je u kožnoj jakni i izbledelim famerkama, dok je Dženifer Aniston došla u "japankama", kariranim pantalonama i teksas jakni.

Nikol Kidman je otišla korak dalje, vežbala je hod bosa jer je uvidela da joj štikle pripremljenih belih cipela nisu dovoljno visoke, te će ih verovatno do večeras zameniti drugim.

Komičar Marfi trudio se da bude ozbiljan u crnom odelu, ali s kapuljačom i u patikama.

Tejtum je došao u sivoj dukserici i vrećastim farmerkama. Ispričao je kako je plesao sa Šarliz Teron na svojoj prvoj ceremoniji i imao takvu tremu da se posle probe napio.

Opra Vinfri je došla u dugoj krem suknji i majici iste boje i dovela najboljeg prijatelja Gejla Kinga. Na probi je domaćin ceremonije bio glumac Nil Patrik Haris. Dodela Oskara televizija prenosi u više od 220 zemalja sveta.

Filmovi "Čovek ptica" (Birdman) i "Grand Hotel Budapest" favoriti su za Oskara sa po devet nominacija.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.