Pogledajte rusku svadbu od 10 miliona dolara: Pršti luksuz kada dve najbogatije porodice u Rusiji prave venčanje  (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 04.Jul.2017, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte rusku svadbu od 10 miliona dolara: Pršti luksuz kada dve najbogatije porodice u Rusiji prave venčanje (FOTO) (VIDEO)

Kad se slavi venčanje potomaka dve najbogatije porodice u Rusiji jasno je da tu štednje nema.

Објава коју дели KavkazWedding (@_kavkazwedding_) дана 3. Јул 2017. у 12:47 PDT

Svadba Lolite Osmanove, ćerke energetskog tajkuna Eldara Osmanova i Gaspara Avdoliana, sina ruskog milionera Alberta Avdoliana, bila je bez izuzetaka. Bajkovito venčanje koje je uključivalo nastup Lejdi Gage i Džejsona Derulo održano je u legendarnom Dolbi Teatru u Los Anđelesu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << gde se inače održava dodela Oskara, a koštalo je vrtoglavih deset miliona dolara, piše Dejli Mejl.

A post shared by KavkazWedding (@_kavkazwedding_) on Jul 3, 2017 at 10:06am PDT

Lolita (22) nosila je venčanicu koju je posebno za nju kreirao libanski dizajner Zuhair Murad, a uključivala je dugački šlep ukrašen draguljima u obliku cvetova. Kasnije se presvukla u jednostavniju haljinu inspirisanu četrdesetim godinama prošlog veka.

A post shared by KavkazWedding (@_kavkazwedding_) on Jul 3, 2017 at 10:03am PDT

Svadbena torta je bila visoka deset spratova.

A post shared by @steisha on Jul 2, 2017 at 9:05am PDT

Celo venčanje je bilo toliko luksuzno da su se u ruskim medijima pojavili natpisi da bi upečatljivije od ovoga bilo jedino venčanje u svemiru.

A post shared by СКБ-Первый официальный аккаунт (@svadbi_v_karachae_i_balkarii) on Jul 2, 2017 at 11:22am PDT

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Ruska svadba od 10 miliona dolara o kojoj priča ceo svet

Izvor: Piplmetar.rs, 05.Jul.2017, 01:57

Kad se slavi venčanje potomaka dve najbogatije porodice u Rusiji jasno je da tu štednje nema.. Svadba Lolite Osmanove, ćerke energetskog tajkuna Eldara Osmanova i Gaspara Avdoliana, sina ruskog milionera Alberta Avdoliana, bila je bez izuzetaka.. . A post shared by Vita Mia Events (@vitamiaevents)...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.