Počast poginulim policajcima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Nov.2010, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počast poginulim policajcima

SUBOTICA -

Saša Mitrović, pomoćnik direktora policije i Borivoj Mucalj, načelnik Policijske uprave u Subotici, otkrili su danas spomen-ploču u čast četvorice policajaca koji su izgubili živote prilikom obavljanja službene dužnosti: Zoranu Stepanovu, Aleksandru Konstantinoviću, Oskaru Varadiju i Dušku Rađenoviću.

Saša Mitrović i Borivoj Mucalj su, u prisustvu članova njihovih porodica >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i kolega, istakli da su ovi policajci dali svoje živote kako bi časno i profesionalno obavili službene zadatke. Oni su naglasili da njihove žrtve neće biti zaboravljene, kao ni njihove porodice.

Spomen ploča četvorici službenika Policijske uprave u Subotici, koji su izgubili živote prilikom obavljanje službene dužnosti, podignuta je na inicijativu Nezavisnog sindikata policije, a uz podršku Policijske uprave u Subotici i Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, kako bi ih sačuvali u sećanju i odali počast njihovoj požrtvovanosti u obavljanju policijskih zadataka.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.