Pitali su Breda Pita da li vodi Dženifer Aniston na dodelu Oskara - o njegovoj reakciji bruji mreža!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2020, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pitali su Breda Pita da li vodi Dženifer Aniston na dodelu Oskara - o njegovoj reakciji bruji mreža!

Stara ljubav...

Nakon što su na dodeli nagrada SAG prvi put zajedno fotografisani posle 15 godina, Bred Pit i Dženifer Aniston rasplamsali su maštu miliona svojih fanova koji žele ponovo da ih vide zajedno.

Na Međunarodnom filmskom festivalu u Santa Barbari juče su novinari pitali Breda Pita da li planira da povede Dženifer Aniston na dodelu Oskara sledećeg meseca, a o njegovoj reakciji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne prestaje da se priča.

56-ogodišnji glumac od srca se nasmejao pre nego što je odgovorio da nema pratilju za Oskare i odmakao se od novinara.

Navijanja za bivši bračni par postala su glasnija posle njihovog susreta u bekstejždu na dodeli nagrada SAG u Los Anđelesu za vikend.

"Ne znam, blagosloveno sam naivan i ostaću takav", izjavio je Bred Pit u Santa Barbari za "Entertainment Tonight", tvrdeći da ne čita naslovnice. Kasnije je dodao da mu je Dženifer dobra prijateljica.

"Smešno je, ali o čemu drugome će razgovarati", osvrnula se Džen na istu temu.

Aniston i Pit bili su u braku od 2000. do 2005. godine, otprilike do vremena kad je on glumio uz Anđelinu Džoli u filmu "Gospodin i gospođa Smit".

Iako je svojevremeno insistirao na tome da njegovo razdvajanje od Aniston nema nikakve veze s Anđelinom, Bred i ona na kraju su postali par i roditelji šestoro dece. Posle višegodišnje veze venčali su se 2014. godine, pre razvoda koji su započeli još 2016. godine, a finaliziran je tek prošle godine.

Aniston se u međuvremenu udala za Džastina Terua 2015. godine, ali njihov brak se završio je dve godine kasnije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.