Pistorijus nije greškom ubio svoju devojku?

Izvor: NaDlanu.com, 15.Feb.2013, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pistorijus nije greškom ubio svoju devojku?

Policija Južnoafričke Republike odbacila je danas teoriju da je paraolimpijac Oskar Pistorijus (26) slučajno ubio svoju 30-godišnju devojku, manekenku Revu Stenkamp. Pistorijus će u petak biti saslušan u Kaznenom sudu u Pretoriji zbog sumnje za ubistvo.

Prve informacije koje su stigle govorile su da je junak prošlogodišnjih Olimpijskih igara usmrtio Revu misleći da se radi o provalniku. Međutim, u toku dana su počeli da pristižu detalji ove nesreće koji su naveli >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << policiju na drugu stranu. Prema rečima policijskog službenika Denisa Beukesa, nekoliko puta ranije je stizala prijava o kućnom nasilju u Pistorijusovom domu. Policija prilikom pretresa nije pronašla znakove nasilnog ulaska, a u kući je pronađeno dosta oružja, među njima i 9-mm pištolj kojim je usmrćena Stenkamp. Poznata manekenka je upucana u glavu, ruku i prsa.Izvor: Kurir
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.