Pistorijus mora da proda kuću

Izvor: B92, 20.Mar.2014, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pistorijus mora da proda kuću

Južnoafrički paraolimpijac Oskar Pistorijus, kome se sudi za ubistvo devojke, odlučio je da proda kuću kako bi pokrio troškove odbrane.

Pistorijus je 14. februara prošle godine u svojoj kući u Pretoriji ubio iz vatrenog oružja Rivu Stenkamp, a početkom marta počelo mu je suđenje.

Tužilaštvo ga tereti za ubistvo s predumišljajem, dok odbrana tvrdi da je on ispalio smrtonosne hice u devojku misleći da je provalnik.

Postalo je neophodno da gospodin Pistorijus proda kuću kako bi pokrio troškove sudjenja, koji su se uvećali“, saopštila je kompanija koja je zadužena za prodaju kuće „Remzi Veber“.
Pogledaj vesti o: Dodela Oskara 2013

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pistorijus mora da proda kuću

Izvor: B92, 20.Mar.2014

Južnoafrički paraolimpijac Oskar Pistorijus, kome se sudi za ubistvo devojke, odlučio je da proda kuću kako bi pokrio troškove odbrane...Pistorijus je 14. februara prošle godine u svojoj kući u Pretoriji ubio iz vatrenog oružja Rivu Stenkamp, a početkom marta počelo mu je suđenje...Tužilaštvo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.