Penelope Kruz najstarija Bondova devojka ikada?

Izvor: Press, 03.Jun.2013, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Penelope Kruz najstarija Bondova devojka ikada?

Španska glumica koja očekuje drugo dete sa suprugom i kolegom Havijerom Bardemom, počela je da radi na 24. nastavku filma o tajnom agentu 007, a narednog aprila će napuniti 40 godina.

"Kruzova je idealna Bondova đevojka. Producenti su i pre hteli da je angažuju, ali nije bila slobodna zbog drugih obaveza", rekao je izvor blizak produkciji filma čije će snimanje koštati oko 100 miliona funti (151.820.000 dolara), prenosi "Dejli mejl".

Kruzova, koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << osvojila Oskara za sporednu ulogu u filmu Vudija Alena "Viki Kristina Barselona" (Ljubav u Barseloni) preuzeće "titulu" najstarije Bondove devojke od Pusi Galor koja se našla u toj ulozi 1962. godine kada je imala 39 godina.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Penelope Kruz će biti nova Bondova devojka

Izvor: Vostok.rs, 03.Jun.2013

03.06.2013. -..Penelope Kruz će igrati Bondovu devojku u narednom filmu o agentu 007. Ona će biti najstarija glumica, koja je ikada igrala tu ulogu. Snimanje sledećeg nastavka treba da počne početkom leta 2014. godine. U aprilu sledeće godine Penelope Kruz će napuniti 40 godina. Novi film o Bondu...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.