Izvor: Blic, 25.Feb.2019, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIČA SE DA JE ZBOG NJEGA RASKINULA VERIDBU Lejdi Gaga i Bredli Kuper u zanosu, a sve je iz publike posmatrala njegova žena

Lejdi Gaga se sinoć na ceremoniji dodela Oskara pojavila prvi put od kada se saznalo za raskid veridbe sa izabranikom Kristijanom Karinom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

ONA JE SINOĆ TREBALO DA DOBIJE OSKAR Bredli Kuper se na sceni sa Lejdi Gagom skoro poljubio, a evo kako je njegova žena Irina Šajk na to reagovala

Izvor: Blic, 25.Feb.2019

Sinoć je ordžana 91. dodela Oskara, a onda nije bila u trci za isti. Irina Šajk, svetski super model i nevenčana supurga Bredlija Kupera sedela je u publici i posmatrala kako na sceni Lejdi Gaga i njen dragi izvode numeru koja je osvojila Oskara.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.