Ovo mu nije trebalo: Poznati glumac naljutio feministkinje

Izvor: Svet, 06.Jan.2015, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo mu nije trebalo: Poznati glumac naljutio feministkinje

Poznati glumac Rasel Krou prokomentarisao je činjenicu da čak 62 odsto dobitnika Oskara u kategoriji najbolje glumice ima manje od 35 godina.
“Najbolja stvar u industriji je to što postoji niz različitih uloga za ljude u različitim stadijumima života”, rekao je glumac u intervjuu za Australian Women’s Weekly i objasnio zašto neke starije glumice ne dobijaju uloge, a ovaj njegov komentar je naljutio >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << feministkinje.
“Iskreno, mislim da većina žena koje govore da im više ne nude uloge, spadaju u kategoriju žena koje sa 40, 45 ili 48 godina još uvek žele glumiti mlade devojke i nije im jasno zašto ih ne angažuju u ulogama predviđenim za 21-godišnjakinje”, rekao je Rasel i dodao da bi, na primer, Meril Strip dala mnogo razloga i argumenata zašto je to što neke od njih govore glupost.
“Isto će učiniti i Helen Miren. Ako ste spremni da živite u svojoj koži, radićete kao glumac”, rekao je Krou.
Ovaj njegov komentar naišao je na kritike mnogih koji su zaključili da to što govori nije istina i da je izabrao glumice koje spadaju u kategoriju retkih 50-godišnjakinja kojima je “dopušteno” da se pojave na velikom platnu.
Autor: Life Content
Foto: Sipa

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.