Ovo je lista NAJBOLJE OBUČENIH na ovogodišnjoj DODELI OSKARA: Sve su otkrile najzavodljiviji deo tela (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 10:30

Ovo je lista NAJBOLJE OBUČENIH na ovogodišnjoj DODELI OSKARA: Sve su otkrile najzavodljiviji deo tela (FOTO)

Glamur je zaista bio očekivan i zadivićete se kada pogledate ko je na listi.

Ove godine, kao što je i bilo očekivano u aktuelnoj trendovskoj klimi, akcenat je bio na evociranju grandioznosti zlatnog doba Holivuda (kroz prizmu preterivanja u duhu osamdesetih ako smem da dodam) - a taj dah nepatvorenog glamura zbog koga tokom svake dodele nagrada Američke akademije filmskim umetnosti i nauka ostajemo budni (i euforični!) do duboko u noć.

Ova žena prosto ne može >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da pogreši na crvenom tepihu i te noći, bila je tamo gde i zaslužuje da bude: na samom vrhu liste najbolje odevenih. Sijala je u ružičasto crnoj haljini sa motivom palmi koja pripada arhivi Giorgio Armani Privé, asimetrično drapirane da stvori sirena formu.

Ovo je namig holivudskoj klasici, podcrtan decentnom bob frizurom i suptilnim nakitom: minđuše od ružičastog zlata sa markiz dijamantima pripadaju Bulgari High Jewellery kolekciji, baš kao i blistava narukvica od istog dragocenog materijala prošarana sa preko trideset dijamanata.

Ovaj dezen od glave do pete je zahtevan, ali je Jen uspela da ga učini iznenađujuće sofisticiranim. Reč je o haljini koja je viđena u kolekciji istorijski važne pariske kuće za ovo proleće, i to kao kreacija koja je zatvorila reviju. Za izradu je bilo potrebno mukotrpnih hiljadu i po sati, jer su slojevi kvašene svile spajani pod toplotom kako bi se postigla forma nalik na vir vode.

Klasična silueta njene toalete ublažila je upadljivost (za neke, prozaičnog) printa, a posebno nam se dopao prirodno blistavi beauty look jer nam je drago da vidimo kako se taj suncem obasjan ten vratio u žižu.

Emma je sa svojom dugogodišnjom stilistkinjom Petrom Flannagan odabrala Louis Vuitton haljinu nadrealno prenaglašene konture peščanog sata, u svilenoj tkanini žakar tkanja boje sorbea od nane. Kao svojevrsni wow faktor dolazi zlatni šrilankanski safir od 30.47 karata osmougaonog oblika na ogrlici ukrašenoj dijamantima iz Louis Vuitton kolekcije vrhunskog nakita.

Odnevši kući drugog Oskara za najbolju glumicu, Emma je u emotivnom govoru pokazala kako haljina nije izdržala uzbuđenje ove večeri - te je šav na leđima popustio tokom dodele.

Korsetirana haljina od metaliziranog materijala koji je oduvek bio omiljen nenadmašnom Gianniju svega pre nekoliko dana bila je viđena na reviji kuće Versace za jesen/zimu ’24/’25. Stilista Andrew Mukamal želeo je da jednostavnost preovlada te da fokus ostane na silueti i nedokučivoj nijansi.

Aksesoari po izboru su glomazna narukvice od zlata i dijamanata na levoj ruci i prsten istog stila na desnoj, oba sa potpisom famozne marke Fred Leighton.

Reč je o arhivskoj Balenciaga toaleti koja izvorno datira iz 1951. a koju su u francuskoj modnoj kući rekonstruisali za potrebe Oskara. Haljina otkrivenih ramena, utegnuta u struku da se naglasi dramatičan šlep od belog tila, idealan je izbor za Mulliganovu, čiji svedeno elegantan modni izraz se ističe u svakoj prilici.

Duge damske rukavice su aksesoar za koji smo sigurni da ćemo ga često viđati narednih meseci, sa basnoslovnim Boucheron nakitom ili bez.

Srbija Danas/A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.