Oskarovke na ceremoniji dodele

Izvor: Press, 15.Feb.2013, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oskarovke na ceremoniji dodele

U nedelju 24. februara održaće se 85. dodela Oskara. Na listi prezentera nalaze se i četiri glumice koje su dobtnice ove prestižne nagrade. Ovima damama će se pridružiti i Meril Strip, trostruka dobinica Oskara i rekorderka u broju nominacija (17)

Nominovane će pored njih prezentovati Oktavija Spenser, Čening Tejtum, Žan Dižardan, glumačka ekipa filma "Osvetnici ("The Avengers" ) i postavka filma "Čikago"
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />
Isplanirano je da ovgodišnji fokus bude na nastupima. Pa će tako Adel nastupati sa numerom iz najnovijeg filma o Bondu, "Skyfall", Nora Džons, Širli Besi i još jedna dobitnica Oskara, Barbra Strejsand.
Filmovi "Linkoln" (Lincoln) i „"Pijev život" (Life of Pi) osvojili su najveći broj nominacija za Oskara. "Linkoln" vodi sa čak 12 nominacija, "Pijev život" ima 11 nominacija.
Filmovi "Linkoln", "Pijev život" i "Ljubav" boriće se za nagradu u najvažnijim kategorijama – za najbolji film i najbolju režiju.
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.