Oskarovka postala mama po drugi put: Marion Kotijar rodila devojčicu!

Izvor: Svet plus, 17.Mar.2017, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oskarovka postala mama po drugi put: Marion Kotijar rodila devojčicu!

Francuska glumica i vlasnica Oskara Marion Kotijar postala je mama po drugi put, a posle sina na svet je donela ćerku.

Četrdesetjednogodišnja francuska filmska zvezda Marion Kotijar, koja ima petogodišnjeg sina Marsela, rodila je ćerku. Ona je prošlog septembra otkrila da čeka dete sa svojim partnerom Gijomom Kaneom, sa kojim je već deset godina u vezi, prenosi Blic.

Marion je na neobičan način >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << podelila vesti da je u drugom stanju, u istoj objavi na Instagramu u kojoj je demantovala navode da ima aferu sa Bredom Pitom, pa se neko vreme čak spekulisalo da ona čeka njegovo dete. Podsetimo, tada je potvrđeno da se slavni glumac razvodi od Anđeline Džoli. Marion i Bred su zajedno igrali u filmu "Saveznici", pa se šuškalo da je lepa Francuskinja uzrok njihovog bračnog kraha.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Stigla ćerkica: Porodila se Marion Cotillard

Izvor: Tracara.com, 17.Mar.2017

Par je dobio ćerkicu (foto: Wenn) Marion Cotillard u sredu je postala majka drugi put i na svet donela devojčicu. Glumica i njen dugogodišnji partner i kolega Guillaume Canet u maju 2011. godine dobili su sina Marcela, a ime devojčice još uvek nisu otkrili javnosti. Francuska Oskarovka je drugu...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.